![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Güzel maç deildi. Sonuçta kazandık ama oynanan futbolun düzelmesi şart. Ve de Holosko'nun 11 de başlaması gerek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iLk yarı wasattı mac.. qoL admada zorLuk cekio ForwetLerimiz.. ßu sorun cözüLürse sorun kaLmıcak ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi 10 numaramız olsa muhteşem olcak bu futbol anca ligi krtarr..C.L. olmasa nese..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Benim dün gördüğüm futbol 73 ile 80. dakikalar arasında top çevirdiğimiz ve rakibe hiç top vermediğimiz bir 4-5 dakikalık bölümdür.. Onun dışındaki kısım futbol değil kördöğüşü idi bizim açımızdan.. Bunu niye söylüyorum yıllardır hep rakip sahaya yerleşip sürekli isabetli pas yapabilen, aralara etkili paslarla gol pozisyonuna girilen, kanatların işlediği bir futbol bekledik durduk.. Ama malesef geçen sezon dahil hiçbir zaman bunu elde edemedik.. Bunun nedeni kaf iyi organize olamamak, kah futbolcu kalitesi ama ne olursa olsun bunu bir türlü sağlayamıyoruz.. Futbol yani ingilizcesi "Football" yani ayak oyunu.. Futbol ayakla oynanan bir oyun bizim futbolcuların yaptığı gibi rakiple güreş yapmaktan ibaret bir oyun değil.. Dün bahsettiğim dakikalar dışında hep böyle geçti oyun. Onu da sağlayan attığımız gol oldu tabi. rakibin gardı düştü bir anda.. onun için o paslaşmaları yapabildik.. Genel olarak baktığımızda bu kadro yapımızla futbol kalitesi açısından bundan belki biraz daha iyi oynayabiliriz.. Eksik adamlarımızın katılımı ve taşların yerlerinde kullanılması ile.. Ama bu kadro asla bizim beklediğimiz futbol kalitesine ulaşamaz.. Sadece mücadele eder.. Benim Beşiktaş takımından beklediğim futbol Antalya gibi bir rakibi topun arkasına geçme adına kendi sahamda karşılamak ve pas yapmasına izin vermek değil, topu kapınca 2 pasdan sonra kaybetmek değil, orta sahayı bile binbir güçlükle geçmek değil, kaleye şut vuracak pozisyonları bile üretememek değil, forvetlerinin verilen pasları kontrol edememesi, tek çalım bile atamaması değil, kanat adamlarının sıfıra inip orta yapamaması değil, defansın nerdeyse ceza sahamıza kadar çekilmesi değil, stoperlerimizin hücuma hiç katkı sağlamaması değil, kalecemizin ve stoperlerimizin her topu degaj ve ileriye gelişi güzel vurması ve bunlardan medet umulması değil, değil değil değil.. Ben defansın pas yaparak çıktığı, beklerimizin hücum yaparken sık sık bindirme yapıp sıfıra inip tehlikeli ortalar kesebildiği, orta göbekte yapılacak dikine ve enine kısa paslarla rakibin direncini kırabildiği, forvetlerimizin ayağına top geldiğinde artık defans oyuncusu için yapacak hiçbir şeyin kalmadığı, topu sürekli pasla rakip sahada oynayan bunun için de rakibe ceza sahasından itibren basan stoperlerinin ortasahaya kadar çıkıp alanı rakip için daraltan bir takım istiyorum.. Elebette bunu 90 dakika yapamazsın ama bunu 50-60 dakika bile yapsan karşında hiçbir anadolu takımı dayanamaz.. Derbilerde ise fırsatları değerlendirdiğin ölçüde mutlaka başarılı olursun.. Dünkü oyun şunu göstermiştir: Yabancı futbolcularımızdan sadece Tello, o da doğru yerde oynatıldığı zaman ne yaptığını bilen bir tarzda oynamayı beceriyor.. Dün gece geçen sene ki formunun çok gerisinde olmasına rağmen söylüyorum bunu.. Ama bu kötü haliyle bile kaleye attığı 4 şutun hepsi çok etkili olmuş, zaman zaman adam eksiltmeyi başarmış, oyunun yönünü değiştirmiş vs vs.. Tello dışında bana güven veren diğer futbolcu ise sadece nihat olabilir.. Onun içinse birkaç hafta daha beklemek lazım. Sadece onun mazereti var bu takımda.. Diğer futbolcuları değerlendirmiyorum bile çünkü hiçbir mazereti olmadığı halde aldığımız performans ortadadır ve bundan daha fazlası da olmayacaktır.. Transfere gerek yok diyenlere duyurulur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tello belli dakikalarda maça ağırlığını koydu ve bize maçı kazandırdı, dün için fazla bir şey söylemeye gerek yok...Göze çarpan bi Tello vardı işte, bide Nihat...Bu 2 oyuncu galibiyet için yetti, ama her zaman böyle bir Tello'yu izler miyiz, buna cevabım kesin olarak hayır, Tello'nun oynayabileceği en ofansif maçtı bana göre, bundan daha iyisi olmaz yanii...Bu Tello'ya güvenerekten ligde şampiyonluğun en büyük favorisi yine biziz diyebiliriz belki ama dediğim gibi 1-2 maçta oynar Tello böyle, kapasitesi belli sonuçta... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | rezalet futbol oynadık bam güm top işir amatörde bile yapılmıyo top şişirmeler ben sizin idarecilik anlayışınıza türükriyim ben sizin teknik heyetliğinize türüriyim fenerle galatasarayın 8 gömlek gerisinde kadromuz var.yazık değilmi ulan bu taraftara mecburmuyuz ulan biz sizin gibi lanetler tarafından yonetilmeye yeter ulan.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |