![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | heee bu kacinci söz....genclerbirligi maca kalecisiz cikarsa belki | ||
| | |
| |
| | #13 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre gol atar ya . Sezon başlarken gol kralı olcam diyodu . Şimdi siftah yapcakmı die açtık gözlerimizi Türkiye'nin bana göre en beceriksiz adamından gol bekliyoruz . Gol atamazmı bu adam ? Atar .. Nihat vurur kaleciden seker nobreye çarpar gol olur .. Bi ihtimal daha var .. Ferres'in dediği gibi Gençlerbirliği ni kıyak yapar Nobre'ye kalecisiz oynarlar. Sanırım bir gol atar o zaman ..
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
| | |
| | #14 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nobrenin beceriksizligi konusunda hemfikir olsakta abartmamak lazim konuya gelince nobreyi bilmem ama nihattan gol bekliyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #17 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | şu nobreye de kötü diyorsunuz ya...ne diyim ben size bilmem ki..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | artık nobre konusunda cevap vermekten bıktım kötülemekten bıkmadılar bizim oyuncumuz hakkında aşalayıcı konuşmayın arkadaşlar hepsi bizim oyuncumuz bu arada bu hafta golünü atıcağını düşünüyorum
__________________ | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar neden hala nobrenin besiktasa faydali bir forvet oldugunu göremiyorsunuz...rakiplerimizin forvetlerine bir bakin birisi keita digeri guiza ikiside avrupada kime sorarsan sor taninan futbolcular bizimkiside nobre ve ikiside 2,5 milyondan fazla aldiklarini sanmiyorum ...nobreye kizmaya gerek yok dertören beyefendi sagolsun verdigi hicbir sözü yerine getirmedi yani bizleri enayi yerine koyuyor hep türkiye ayaga kalkacak , ronaldonun transferini gölgede birakacak transfer yapacagiz , querasma alirdik biz istemedik daha iyisini alicaz....bu sözlerden hangisini yerine getirdi... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |