Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
arkadasim yarismak derken ben tranfer yarisindan bahsetmedim sampiyonluk yarisindan bahsettim ....yani kardes gecen sene sampiyon olduk hepimiz cok sevindik cünkü artik haketmistik ama gercekleride görmemiz lazim gecen sezon ilk yari bittiginde 5. siradaydik unutmayalimki koca sezon ilk 6 daki takimlardan sadece ankarasporu 1 kere ve birkerede cinconu yendik , ama 100. yildaki sampiyonlugumuzu hatirla tüm derbileri icerde disarda hepsini kazandik hepsinin agzinin payini verdik eze eze , kupayida sayin demirörenin israrla oraya buraya satmak istedigi bence tek yildizimiz olan bobo sayesinde kazandik ..... |
Önemli olan şampiyon olmaktı Allah a şükürler olsun ki alnımızın akı ile olduk derbi kazanmadan da şampiyon olunabileceğini ıspatladık gerisi mühim değil ayrıca Türkiye kupasında derbi de kazanarak şampiyon olduk o maçlar neden derbiden sayılmıyor acaba . Ayrıca karar verin bobo sporlumsunzu Beşiktaşlımı . Kusura bakmayın ama bu bobo aşkı kabak tadı verdi . bütün sezon yattı geçen sezonda son bir kaç Türkiye kupası ve lig maçında bir iki gol attı diye hemen star ilan ettiniz bobo yu ayrıca Gerek Türkiye kupası gerekse şampiyonlukta bütün futbolcularımızın emeği vardır tek başına bobo yu kahraman ilan etmek haksızlıktır diğerlerinin emeğini yok saymak tır . siz siz olun hiç bir futbolcuya bu kadar aşırı bağlanmayın hepsi gelip gider ama Beşiktaş baki kalır .