Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
tamam arkadasim yatarak besiktasin en cok gol atan futbolcusu olduysa bobo helal olsun desene oynasa ozaman dünya yildizi olacak ama profil resmindende belli sende bos kale ve karambol haric gol atamayan , yarim sezonda 1 gol atabilen yildiz forvetiniz icin boboyu hice sayanlardansiniz....ben besiktasta basarili olan her futbolcunun ayaklarini bile öperim yeterki o futbolcu besiktasimizin basarisi icin savassin ama savasirkende gollerini atsin , kosana 1 metreden topu kaleciye nisanlayana puan vermiyorlar....evet su anda benim icin besiktasimizda en faydali futbolcu bobo , sen yatiyor diyorsun olsun yatsin ama gollerini atsin kalecileri nisanlamasin.... |
oldu olacak idam edin beni nobre resmini avatar yaptım diye size ne avatarımdan , bıktık bobocuların nobre düşmanlığından yeter artık Allah aşkına rahat bırakın nobreyi . Nasıl bobo aşkınızı aşırı abarttıysanız nobre düşmanlığınızı öyle abarttınız bobocular .
Zevkler tartışılmaz herkezin zevki anlayışı düşüncesi farklıdır saygı gösterin ki sizede saygı göstersinler .