![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu takıma köstek oluyorsunuz yapıcı eleştirmiyorsunuz her mesajınız kin nefret dolu hakaret dolu . | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
günahini aldiysam özür dilerim | |||
| | |
| | #3 | |||
ne gerek var daha 3. hafta da bu kadar umut kırıcı olmaya takımı yerle bir etmeye ben yönetime veya başkana destek verin demiyorum ki takıma destek verin diyorum duble şampiyon olmuş takımı bu kadar kolay harcamayın . elbette hepimiz isteriz dünyaca meşhur futbolcuları takımımızda görmeyi ama ne yapalım imkanlar el vermedi bir türlü kontenjan boşaltılamadı hiç bir futbolcumuza doğru dürüst ciddi talip çıkmadı . hani sevinmek için sevmemiştik Beşiktaşı hani her koşulda ne olursa olsun kulübümüzün arkasındaydık ne oldu transfer yapamadık diye daha 3.hafta da havlu mu atacaz sırtımızı mı dönecez Beşiktaşımıza yakışmı bize . Yakışırmı Büyük Beşiktaşın büyük taraftarına rakibin yaptığı transferi kıskanmak karalar bağlamak . onun için lütfen biraz daha sabırlı sakin ve sağ duyulu olalım yönetimin başkanın değil takımımızın yanında olalım . | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Niye kıskanmayayım rakiplerce yapılan transferi. Fink ve ferrari sence gerçekten Beşiktaşımıza yakışan futbolcular mı? Bu yükü kaldırabilecek kapasitede futbolcular mı? Nereye kadar sabır, daha ne kadar çok puan kaybetmeliyiz ki kendimize gelelim. Yakında şampiyonlar ligi başlayacak, böylesine ruhsuz oynayarak sence takım nereye varacaktır. | |||
| | |
| | #5 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #6 | |||
| |||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | insallahhhh tek derdim zaten CL yoksa TSL o kadar önemli degil futbol takimiyiz sonucta cikislarimiz inislerimiz olabilir ama CL baska.. | ||
| | |
| | #8 | |||
| Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |