Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı
Mantıklı nasıl olunur biliyormusun? 1- 3 yıldır sana hiçbir şey oyanamayan Delgadoya yeniden sözleşme imzalatırsan böyle olur. Baştan yapma sözleşmeyi mantık budur işte. Adam ha sakat ha sağlam katkısı nedir takıma hiç. Sanki demirörenin oğlu. 2- Nobre gibi birisine o kadar para vereceğine çok daha iyi adam alabilirdin mantık budur işte. CL kalacaksın ve nobreye güveneceksin. 3- Nihat ve ferrariye ödenen paralar yerine çok daha iyi adamlar alınabilirdi. Ama doğru kazık yemek varken niye iyi adamlar alınsınki, Yönetimin bu kadar rezilliğine bu kadar beceriksizliğine uçup giden onca para için bana mantıktan söz etmeyin. |
abi bak haklı değilsin sen yanlış söylüyosun demiyorum ki bir gelişme olmuş seviniyoruz çnkü takımın durumunun düzeliceğini düşünüyorum oyun anlamında ancak dediğin şeylerde haklısın zamanında doğru işler yapılmadı ancak ferrari ve nihat konusunda katılmıyorum o adamlar zaten çok iyiler zamanla bunu görüceksiniz nobre konusunda ona verilen para değil ancak yanına bir oyuncu alınmalıydı diye düşünüyorum nobreden şikayetçi değilim yaptığı işler belli eksik yanlarını diğer bir forvetle tamamlamak gerekir böyle bir oyuncu alınmadı tek söylediğim şey şu bnm seviniriyoruz hemen turp suyu sıkıyosunuz ne heves kalıyo ne başka bişey yani anlatabildimmi 3 gün 5 gün snra konuşulsun bunlarr anlatabildimmi alıcakları oyuncu kalitesiz olursa konuşulsun ama bnce şu an itibariyle bakalım ne olucaktan geçip bu denli eleştirmeniz beni rahatsız etti o kadar yanii