27-08-2009, 11:17
|
#10 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
abi bak haklı değilsin sen yanlış söylüyosun demiyorum ki bir gelişme olmuş seviniyoruz çnkü takımın durumunun düzeliceğini düşünüyorum oyun anlamında ancak dediğin şeylerde haklısın zamanında doğru işler yapılmadı ancak ferrari ve nihat konusunda katılmıyorum o adamlar zaten çok iyiler zamanla bunu görüceksiniz nobre konusunda ona verilen para değil ancak yanına bir oyuncu alınmalıydı diye düşünüyorum nobreden şikayetçi değilim yaptığı işler belli eksik yanlarını diğer bir forvetle tamamlamak gerekir böyle bir oyuncu alınmadı tek söylediğim şey şu bnm seviniriyoruz hemen turp suyu sıkıyosunuz ne heves kalıyo ne başka bişey yani anlatabildimmi 3 gün 5 gün snra konuşulsun bunlarr anlatabildimmi alıcakları oyuncu kalitesiz olursa konuşulsun ama bnce şu an itibariyle bakalım ne olucaktan geçip bu denli eleştirmeniz beni rahatsız etti o kadar yanii | Kardeşim bu yapılanlar tamamen günü kurtarma adına, yani geleceği düşünüpte atılan çok büyük adımlar yok. Beni rahatsız eden tarafı bu. tamam deldagıonun sözleşmesi donduruldu yerine biri alındı ee ne olacak sezon sonunda yine aynısı olacak vereceğiz birinin tüm alacaklarını göndermeye çalışacağız. Benim değinmek istediğim nokta buydu. Böyle günü kurtarma adına son anda yapılan büyük şeyler bize genelde zarar verdi. Geçici değil kalıcı çözümler bulunmalıydı. |
| |