Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı
Görünün o ki bu haber gerçek artık.. Ocak'a kadar mı yoksa sezon sonuna kadar mı, neden kombine satışlarının ertesinde oldu bu iş, neden tabata haberlerinin çıkmasının hemen sabahında, neden şampiyonlar ligi kuralarının olduğu gün gibi soruları beraberce düşündüğümde vardığım senaryo şu:
Bu iş pek tabi ki 3 gün önce kombine satışları bitmeden de bitirilebilirdi. Yönetimin bunu sonraya atmalarını kombine satışında hedeflenen minumum satış rakamını yakalayıp daha fazlasını satmak istememelerine bağlıyorum. Çünkü şampiyonlar liginde ve ligde oynayacağımız önemli maçlarda yüksek bilet ücretiyle kombine satışından çok daha fazla hasılat geliri elde etmeyi amaçlamış olabilirler.. Örnek geçen sezonun son haftaları...
Ocak'a yada sezon sonuna kadar dondurma gibi farklı haberleri ise Tabata'nın transfer haberleriyle beraber değerlendirince şu kanıya varıyorum.. Anteple gizli bir anlaşma yapımış olabilir.. Eğer biz Tabata'yı alırsak ve başarılı da olursa belki delagdo'yu sezon ortasında antepe verme(kiralama) gibi bir opsiyon düşünülmüş olabilir.. Bunların hepsinin netleşmesi de bence akşamki ŞL kura çekinmine bağlı.. Eğer iyi bir kura çekersek bence başka bir transfer arayışına girip avrupayı hedefleyeceğiz. Yok eğer zor bi kura çekersek Tabata'yı alıp lige önem verip biraz önce bahsettiğim opsiyonu devreye sokacağız..
Tabi bunlar tamamen benim ürettiğim bir senaryo.. Bunların hiçbirini de düşünmemiş ve planlanmamış bir hareket de olabilir.. Bakacağız, göreceğiz.. |
Kombine konusunda yazdıklarında aynı fikirde değiliz ama geçen sene ki bilet fiyatları ortada sen haklı çıkabilirsin.
Sözleşmenin dondurulması ve Tabata konusunda bende senin gibi düşünüyorum transferin kapanmasına bu kadar az bir zaman kala yıldız bir oyuncu geleceğini düşünmüyorum.