![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Tabata Beşiktaş'a transfer oldu ! ![]() 28 Ağustos 2009 Cuma 00:03 Beşiktaş, Matias Delgado’nun sözleşmesini askıya alarak, Brezilyalı yıldız Rodrigo Tabata için Gaziantepspor’la anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar dün ilk olarak Delgado’nun mukavelesini Ocak ayına kadar resmen dondurdu. Başkan Yıldırım Demirören önceki gün yönetim kuruluna Delgado’nun babasıyla anlaşamadıklarını ve bu işin tamamen kapandığını bildirmişti. Ancak Başkan Demirören, dün sabah kimseye haber vermeden yıldız oyuncunun aynı zamanda menajeri olan babasıyla bir araya gelerek sözleşmenin askıya alınması için el sıkıştı. Siyah-beyazlıların, Ocak ayında takıma geri dönecek olan Delgado’ya geçmiş dönemlerden kalan alacakları ve 6 aylık ücretini ödemeyi kabul ettikleri öğrenildi. Arjantinli yıldıza, şampiyonluk primi de peşin olarak verilecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği 10 numara için çalışmalara hız veren siyah-beyazlılarda Başkan Yıldırım Demirören, Tabata için harekete geçti. Denizli’nin onay verdiği Brezilyalı yıldız için dün gece geç saatlere kadar pazarlık yapan Demirören’in, Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’la anlaşmaya vardığı öğrenildi. Kızıl’ın 8 milyon euroluk bonservisi kabul ettiği, Tabata’ya ise yıllık 1.5 milyon euro ödeneceği ifade edildi. Siyah-beyazlı kulübün Tabata transferine bugün son noktayı koyarak, Gaziantepspor maçından sonra kamuoyuna resmi açıklamayı yapacağı bildirildi.
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | demirören bu 8 milyon euro da çocuklarımın rızkı der!llan Tabata ya 8 verilirmi git decoyu al!!!
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! Konu Cagla tarafından (28-08-2009 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyi adam ama coook para be kardesim üstüne 3-5 milyon daha koysan iki kati daha iyi adam alinirdi neyse artik hayirli ugurlu olsun Besiktasimiza baska diyecek bisey yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Inanmak istemiyorum .
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | malesef doğru...8 milyon verildi CNN TURK te gördüm dün akşam
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |