![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konu omen tarafından (28-08-2009 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | onemli olan attigindan cok attirdiklari bence beklemekte fayda var aklimda cok buyuk soru isaretleri olsada bu herif yukumuzu kaldirabilirde o zamanda hakketen cok utaniriz ilk haberleri ciktiginda dedigim bir laf var vezirde olabilir rezilde vezirde edebilir rezilde o yuzden zaman gosterecek herseyi ama yinede bu bonservisi verecek bir kariyeri yok tabiki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ya sorun burada işte nedir bizim bu çektiğimiz. Fink geliyor tanıyan bilen yok, ferrari geliyor aynı, tabata geliyor geçen sene 800 bin euroya transfer edilmiş bazı maçlarda üst düzey oynamış kanımca 3. sınıf bir futbolcu. Yani niye kumar oynuyoruz. nasrettin hocanın göle maya çalması diyorum başka hiçbirşey demiyorum. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |