![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şimdi şu konuya açıklama getirelim. Tabata G.antepte harikalr yaratmadı. Genelde çok üst düzey bir futbol ortaya koymadı. Şimdi Beşiktaşımızda ne yapar. Ben açık söylim gelir gelmez ilk 2 hafta asist ve gollerine başlamazsa 8 milyon euronun altında ezilir. | ||
| | |
| | #2 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sorunda orda zaten gelir gelmez bu dediklerine baslarsa biz bu laflarin altinda ezilirmiyiz ben olaya burdan bakiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya inşallah eziliriz. İnşallah Tabata gelir de süper oynarda golleri atarda Beşiktaşım başarılı olur bende söylediklerimin altında ezileyim. Ben sanki bnaşarısız mı olsun istiyorum? Çok mu önemli benim ezilmem, Beşiktaşım başarılı olsun ben ezileyim. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tabata bize yararlı olacaktır, en azından Delgado'dan daha fazla katkı sağlayacaktır!..Ama çok şeyde beklemeyelim tabii, takımı falan sırtlayamaz, bi yerden bi yere götüremez, 8 milyon €'luk topçu da asla değildir...Her zamanki gibi büyük bi kazık daha yedik...Ne diyelim, hayırlısı olsun... | ||
| | |
| | #5 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |