![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nihat biran evvel toparlanmassa işimiz çok zor.10kişi onuyoruz resmen... Takım çok iyiydi bugn ama şans herzaman olduğu gibi yine yanımızda değildi ![]() Ve son olarak Fabian ERNST Diyorum başkada birşey demiyorum!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ne olacak böyle? konu başlığı bu akşamın çok güzel bir özeti! ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Golcü lazım golcü... Batuhan nerlerde yaa. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mecbur denicek batuhanı zaten.. Batuhanda şampiyonlar liginde kendini göstermek için deli gibi oynucaktır.. herzaman söylüyorum bu taraftar nobreye sabrettiyse batuhanı başının üstünde tutar.. Nobre 2.5 milyon euro yıllık alıo, çıkar bakalım satılığa 2.5 milyon euro veren bi kulüp çıkıcakmı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ya arkadaşlar galiba kendimizi harab ediyoruz ben bu seneyi ve daha nice seneleri gözden çoktaaan çıkardım..sorum ve korkum şu...beşiktaşımız küçük takım haline dönermi? türkiyede 2 büyük kalırmı...deli olacammmmmmmmmmmmmm tüpçüüüüüüüüüüüü defol
__________________ "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |