![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | nihat icin egoistligi ögrenmis ispanyada dedik laf yedik bazi arkadaslardan.nihat bitmis dedik keza aynisi.yahu dün temiz bir gol atti tamam yan hakem mikropu vermedi golü ama nihat butakimin dengesini ahengini bozdu,bir oyuncu birtakimda bukadar dengeleri degistirirmi demeyin sakin demekki degistiriyormus.1,65lik nihattanda santrafor yaratmak istiyorsa sayin denizli 2haftadir buda nihatin degil onun ayibidir.denizli iyi hoca yanliz arasira bu oyuncu degisikliklerinde baya sacmaliyor,dün iddaa ediyorum o ernsti cikarmayip o kazma incemani almasaydi biz bumaci kazanabilirdik,nezaman fabian cikti mactan ortasaha resmen cöktü artik sisirme toplarla kaleye gittik,halbuki fabianla yerden kisa paslarla tik tik oynayip gidiyorduk üstelik fabianin uzaktan sut atma özelligide vardi.neyse insaallah sayin denizli birdaha inceman,serdar özkan gibilerine bel baglayip sahaya sürmez. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaw incemanı sürmesin serdarı sürmesin kimi sürsün ya !!!! sanki takımda herkes tam bu adma bunları oynatıo nobre yokla var arası bobo yok yusuf yok delgado yok batuhan yok ibrahim toraman yok bence maca başladığı kadro cok iyiydi yane elindekini en iyisini sürmüş sahaya adma napsın ya bu kadar eleştirmek kolay çözüm üret diince kimse yok herkes eleştiryor elbet eleştircez ama biraz yapıcı eleştirmek lazım yaaa!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu basın işine geleni yazıyor ne diye maçın bitiş düdüğü ile Bitmesin Dertler....... tezahuratının söylendiğini yazmıyor. Geçen sezonun bitmesi ile hazımsızlığı ortaya çıkan medya o günden beri üzerimize oynuyor. Bazı arkadaşlar bu oyunun bir parçası oluyor ama onlarda yakın zamanda yanlış yaptıklarını göreceklerdir. Biz kenetlenelim Tek Ses Tek yürek olalım yeter çünkü biz son barikatız !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | denizli dun tepkiyi haketti bence sahanin en iyi iki ismini cikartti bence besiktas adina serdarda cok iyiydi dun ernstte sanki resmen beraberlige goturdu takimi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | harbiden serdar iyi oynadı bi kaç pas hatası top kaybı vardı ama olsun iyi işlerde yaptı gelişme var saç baş yolduruyordu onlar hiç olmadı ve uzun süre aldı inşallah bundan sonra hep böyle akıllı oynamaya çalışır daha iyi olucaktır denizliye kızmıyorum ben elinden geleni yapıyor sadece nobreyi biraz daha erken alabilirdi onun dışında bnce bi hatası yoktu onuda oda 20-30 dkka oynıcak kapasitedeyse o yüzden yapmış olabilr tabi herneyse klubede adam yoktu oyuna sokucak denizliyi bnce çok sert eleştiriyoruz çok daha iyi olucak takım eminim ben
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |