![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine curcuna olacak takım... Takımın gol atamamasının asıl nedeni adam gibi bir taktiğe sahip olmaması ve forvetlerin beceriksizliğidir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
tek sorun orta alanda yapılan mükemmel paslaşmaların ileriye son top olarak uzatılamaması dır buda ortada zeki ve bu zekasını ayaklarına yansıtabilen bir 10 numara olmamasıdır . tabatanın gelmesiyle bu sorun çözülmüştür . ve beşiktaş şovbastı yapacaktır .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Helal olsun kardesim sana, ben de defansimizdan ve ortasahadaki Ernst-Fink oyunundan memnunum...Sorunumuz Delgado veya benzeri bir oyun kurucu/yonlendiricisi eksikligi idi ( Tello bu isi yapamiyor ) verilen 8M Euro'yu bi kenara birakalim simdi Tabata bence Delgado'dan farkli ozelliklere sahip bir futbolcu... Mesela uzaktan guzel sutlari var. Delgado'nun da vardi ama Tabata bu hususta daha cesur ve zeki... Ayrica Tabata takim oyununa daha yatkin bi futbolcu... Beni uzen sey yonetimin bizleri Deco gibi Van Der Vaart gibi oyuncularla hayallere daldirip elbette onlar kadar iyi bir futbolcu olmayan Tabata'a tamah etmemize sebep oluslaridir... Sovbasti kelimene de hasta oldum bilesin ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |