![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a$kımız renkLere sewinmek icin sewmedk.. ama ßirazda sewineLim ße karde$m..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şunu kabul edelim ki GS ın transfer becerisi bizden yüksek..Sebebi de kişisel beceri değil..GS ın Avrupa da çok iyi bir şöhreti var ..adamlar çok fazla düşünmüyor GS ye gelirken..Elano transferini gözünüzde büyütmeyin o kadar..Brezilyanın 2010 Afrika kadrosu açıklansın bakalım..Şunu da unutmayın..Bizim orta sahamızda da bence Avrupanın kendi mevkisindeki en iyi 10 adamından biri oynuyor..Ernst i seyrederken valla yoruldum..gelin iyilerin tadını çıkaralım..Yönetim gerçekten çok uğraştı iyisini almak için ,ama adamlar gelmiyor,en ufak bir soruşturmada 3 maç kötü oynayanın yuhalandığını öğreniveriyorlar..Tabata meselesine gelince..kınamayalım yönetimi,öyle veya o mevkideki eksiği gidermek için bir hamle yaptılar..inşallah da iyi olur..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |