![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence tabata güzel oynarsa gol çok bulur beşiktaş
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
3 вüуüкℓєяiη єƒєη∂ιѕι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ne güzel konusmus besıktaslılık budur işte yalnız hafif kıskanclık var gibi geldı bana banamı ole geldı nedır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen hafif bir kıskançlık var
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok iyi bir insansin kaptan gibide konusdun ama bide su futbolunu oynasan biliyoruzki oynayabiliyorsun
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haha ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | harika bir konuşma
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de... ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bnce tabata antepte oynadığından daha iyi oynıcaktır çnkü orda etrafındaki oyuncular öyle acayip kaliteli oyuncular değildi orta sıra oyunculardı ancak beşiktaşta bobo tello nihat yusuf nobre var yani iyi anlaşabileceği çok oyuncu var eğer dikiş tutarsa şimdi gol sıkıntısı çekiyoruz o zamanda rahat rahat goller atabiliriz yanii
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Kapalı Orta Hayat Orda ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Sözleşmesi dondurulan Matias Delgado, “Tabata`yı fazla tanımıyorum. Kendisi iyi bir futbolcu. Ancak unutmamalı ki, burası Beşiktaş, Antep değil” uyarısını yaptı. Gaziantepspor karşılaşmasını tribünden izleyen Beşiktaş’ın sözleşmesi dondurulan 10 numarası Matias Delgado, Rodrigo Tabata transferini değerlendirdi. Brezilyalı oyuncuyu fazla tanımadığını belirten yıldız futbolcu, “Gaziantep’te iyi maçlar çıkardığını ve oyunu direkt rakip kaleye oynayan bir oyuncu olduğunu biliyorum. Beşiktaş’a katkı sağlayacağını umuyorum. Şu da bir gerçek; şampiyonluğa oynayan takımlar ile diğer takımlarda oynamak aynı değil. Her maçı kazanma mecburiyeti var. Şampiyonluk dışındaki hiç bir sonuç, başarı olarak kabul edilmez” dedi. Tabata’nın başarılı olmasını dileyen Delgado, “Umarım benden başarılı olur ve beni daha iyi olmak için zorlar. Böylece kazanan Beşiktaş olur. Son söz olarak, kendisine aramıza yani Kartal Yuvası’na hoşgeldin diyorum” diye konuştu. FANATİK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |