Alıntı:
RockStar´isimli üyeden Alıntı
Demirören giderse çıkar takım bu durumdan .
Elano, Brezilya milli takımında oynuyor . 7 milyon euro .
Tabata, Gaziantepte oynuyor . 8 milyon euro .
Hala bu yönetimin arkasındamısınız ? Hala iyi günler gelicekmi diyorsunuz ? Beşiktaş klübü Demirören'e 8 milyon euro daha borçlandı . Bir başka deyişle, koltuğunu biraz daha garantiye aldı .
Gerçi benim çok bilmiş arkadaşlarım derlerki, karşısında rakip yok . Bilmezler çünkü klübün Demirören'e olan borcunu . Gün geçtikçe borç kabarıyor. Bu borcun büyük bölümü Demirören'e ..
Taraftar çok büyük isyan çıkarmadıkça, yollara dökülmedikçe 8 sene sonra bir şampiyonluk ve kupa daha alırız . |
elano 7
tabata 8
doğru söylemişşin bizim yönetim pasif aziz yıldırımı falan görmüyormusun mehmet topuzu söke söke aldı bizimki uyuyor ver bas parayı al gel karizmayı acayip çizdirdi zaten diyorduki öyle bir transfer yapcam türkiye kalkacak bu tabatamı ?