Alıntı:
penche.21´isimli üyeden Alıntı
iyi edersin abicim.. bulunduğun yerde mutlaka vardır bi kartal yuvası.. yoksa da mutlaka bi ara yolun düşer. hem öyle yapalım ki kulüp kazansın böyle alışverişlerde kulübe para çoook az giriyo. mesela adidas mağazalarından alırsak da öyle oluyor. mutlaka kartal yuvasını tercih edelim ayrıca wikipedi'de ebay'e bi göz attım: eBay'de her ürünün satıcısı farklı olduğundan her sunulan ürünün tanımı ve ödeme şekli değişiktir. En çok sorun bu alanda olmakla birlikte, postada kaybolma ve zarar görmeye karşı sigorta, eğer sunulmuşsa, eklenmesi tavsiye edilir.
kaybolma falan olabiliyor demek ki.. pek de tekin bi site değil anlaşılan  |
aslinda ebay cok güvenilir bi sitedir, istege göre aldigim mali sigortalatip siparis edebiliosun ama tabi bunu bi ek ücret ödeyerek yapiosun. kaziklanma olasiligi da genelde düsük, satici sunumunda ne yaziyorsa aynen yazidigi gibi olmasi gerekir malin, aksi taktirde sikayet edebiliosun ve hatta mahkemeye kadar götürebiliosun. ama simdi benim aldigim forma istanbuldan geldi, sahte olup olmadigini kimlere ve nasil kontrol ettirebilirimki?

yurtdisinda yasadigim icin kartalyuvasina yolum genelde düsmüyor renktas

.....ama artik bisekilde ordan alacagim.
artik forma sahteyse saticiya hakkimi haram ediyor, kulubume de helal etmesini diliyorum