![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kani bozuk tahta kurusu,Dalaksiz,cigersiz,serefsiz,haysiyetsiz,onun ki, bununki! ![]() ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bencede hiç bişiy söylememiştir bırak hindiyi.. TÜRK MEDYASINI biliyoruz sağolsunlar yalancılıktan, insanları kandırmaktan başka bi işleri yoktur xD .. yinede öle bişiy dediyse gelsin yüzümüze konuşsun ulen ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
3 вüуüкℓєяiη єƒєη∂ιѕι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben dedıgını sanmıyorum medyanın yalan dolan haberı her bu tarz maclarda bı benzetme yapıp ortaya bısey atılıyo sonra her kafadan bı ses cıkıyo ben macı dusunuyorum rooneyı degıl bu rahat durmuycak gıbı bı hıs var ıcımdebunu kımınle durdurucaz acaba .!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rooneyin sevdiğim tek olayı feneri ''3''lemesiydi.umarım bize karşı böyle yaramazlıklar yapmaz ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Söylediysede duydu İnönü'yü tırstı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gece rüyana gircem domuz avcısıym sıra sende ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |