![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence yanlış beşiktaşmızı etkilemiycek bir şey maç sonunda yapılmalı derim tepki tabiki olucak ama beşiktaşımız yalnız kalmamalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | baskana kızıyoruz ama besiktası çok seviyoruz bu hareketi düşünmeniz bile yanlış şiddetle kınıyorum sizi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunun mantığı nedir ? 15. dakikada çıktık peki sonra ki maç ? Sonra ki maç yine orada olduktan sonra bu protestonun amacı nedir ? Bunlar boş işler eğer 15.dk terk edeceksek stadı Y.D gidene kadar kimse gitmeyecek tribüne ama buna kim dayanabilir ? Forza yarın yine takıma dönmek metazori derse o zaman da takıma döneriz dimi ? Bırakın başkalarının ne düşündüğünü ayık olun hep birlikte akıllıca yapılacak her fikre evet ama böyle saçma bir protestoya hayır diyorum ben. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben katılmıyorum çıkmam dışarı. Çıktık mı birdaha girmememiz lazım bu da mümkün değil ertesi hafta yine dolar tribünler o zaman da hiçbir anlamı kalmaz komiklikten öteye geçmez artık bu tür protestolara karşıyım kendi adıma.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Katilmayanlari anliyorum.Ama yapacak daha iyi birsey varmi?Onu yapmayalim ama tepkimizi soyle koyalim diyebiliyormusunuz.Tamam 15. dakikada stattan cikmayalim.Buna karsi sizde alternatif tepki onerilerinizi yazin. Demirorenin kazanmasi taraftari ikiye boldu.Bu Demirorenin yaptiklarindan daha kotu.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takıma küsme diye birşey olmaz bence bunun macda yapmamalıyız ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o zaman sokaklarda toplanalim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Protestoyu tribünden çıkarıp Demirören in olduğu her mekanda sokaklarda toplanıp göstermek daha etkili bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Böyle protesto olmaz. Kimi cezalandırıyorsunuz? Beşiktaşımızı mı, başkanı mı? Herkes aklını başına alsın, kimse takımı yalnız bırakmamalı. Eğer bir protesto yapılacaksa bu tribün terkedilerek değil gerekirse kulübe yürüyerek yapılır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | böyle saçma sapan, buram buram saflık kokan bi fikrin ortaya atıldığına inanamıyorum. böyle bi protestonun haklılık payının olması için o tribüne gitme amacının yönetimi desteklemek olması gerekir. eğer bu fikri ortaya atanlar ömürleri boyunca tribüne beşiktaşımızı değil yönetimi desteklemeye gitmişlerse şimdi onlar için bu protestonun tam zamanıdır. bu niyette olanlar sakin kafayla düşünüp şu sonuca varacaktır eminim.. tribün namustur ve asla sahipsiz bırakılmamalıdır. hele hele yd'nin tribünlere karşı bi savaş açtığı dönemde en son yapılması gereken hamledir. tribünü boş bırakırsan elbet doldurucak birileri bulunur. ama bunlar sana savaş açan vatandaşın tarafında olurlar, o saatten sonra yeri gelir seni senin evine sokmazlar. ondan sonra nolur. yd istediğini almış olur başlattığı savaşı kazanmış olur. sözünde durup tribünleri temizlemiş olur... yapılması gereken tribünden çıkmak değil aksine kendini o tribüne zincirlemektir..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |