![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alacaz bu maçı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizi bu zamana kadar hiç bir mağlubiyet parçalayamadı. Hala omuz omuza takımımızın arkasındayız. Ölene kadarda arkasında olacağız. Gelinde parçalayın kolaysa... Hadi görelim bakalım boyunuzun ölçüsünü... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirören yönetiminin yalakları gösün işte.Durum ne? Sen şampiyon ol,kupa al, CL.'e doğrudan katıl dünyaca prim al,kurduğun kadro hiç bi halt yiyemeyen dünyaca borcu olan cincon kadrosuna madara olsun. Ahmak ahmak şimdi birsürü kişi çıkıp demesin ''biz yenersek napacaksın'' diye.Yeneriz yeniliriz önemli değil sonuna kadarda takımın arkasındayım.(inşallah 5-0 yeneriz) ama kendi taraftarımız bile takımını favori göremiyorsa yenemeyiz diye düşünüyorsa bunda ciddi sorun var demektir.Taraftarımıza bunları düşündürenlerin Allah müstakını versin.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Insallah bu maci alir ve tirmanisa gecmeye baslariz. Her nekadar zor gibide görülsede Besiktasim bu tarz maclari kazanmayi bilmistir.Yenilirsek m.denizliyi yönetim gönderebilir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Sizin ben .. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |