![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşımız'a geldiği günden beri tartışma konusu olan Rodrigo Tabata, beklenen patlamayı Gençlerbirliği karşısında yaptı. Zorlu maçta yıldızlaşan tecrübeli oyuncu rahat bir uyku uyuyacağını belirterek, “Bu maçta attığım golle de büyük moral depoladım. Önümüzdeki maçlarda da aynı performansı ortaya koyarak, arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. Bu galibiyet hocamızın da iyileşme sürecini hızlandıracaktır” dedi. Attığı golden sonra önce taraftara, sonra kameralara koşan Holosko ise şöyle konuştu: “Golümü attıktan sonra önce taraftara koşarak kramponlarımdaki Slovakya bayraklarını gösterdim. Daha sonra da kameralara giderek golümü ve galibiyeti hocamıza armağan ettiğimizi söyledim.” Kaleci Rüştü de skor berabereyken oyunculara tepki gösteren taraftara sitem etti. Tecrübeli file bekçisi, “Bunca yıllık tecrübemle taraftarımıza tavsiyede bulunmak istiyorum. Şampiyonluğa hep birlikte hareket ederek ulaşabiliriz. Taraftarımızdan, galibiyeti alkışlayanların, skor berabere iken çıkanlara da tepki göstermek yerine yanlarında olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Kaynak: Milliyet | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |