![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirörenden kurtuluyormuyuz acaba borcu bende olsam bende önemsemem ki nasıl olsa başkanlığı bıraktıktan sonra onun mu cebinden gidecek cevap hayır o zaman neden borç korkutsun ki
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | onu korkutan borç demirörene olan borç.. çünkü adam kısa süre içersinde başkanlıktan giderse yüklü miktar isteyebilir. zaten şu aşamada başkan adaylarını korkutanda bu bence
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sana güveniyoruz murat aksu baskanımız ol ve çıkar bu bataktan beşiktasımızı allah yolunu açık etsin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | 0 borç olmuş 153 milyon dolar. Umarım çok sağlam bir yönetim gelir yoksa yandık.. 5 yılda 50 yıl geriledik...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık birilerinin muhalefet olması gerek şimdilik tek bir isimin bile ortaya çıkması güzel. Sürekli biz arkandayız diyenlerde ön plana çıksınlar artık. Herkes Murat Aksu'yu destekleyecekse yönetim kadrosu da yıldızlar topluluğu olmalı o kadar destek ile ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben aday çıkacağını sanmıyorum ama umarım olur. ayrıca bir mücize olurda demirören giderse parayı hibe etmezse (en azından yarısını) vede çarşıdan yine bir tepki gelmezse (alen abinin dediğine göre borçtan yana sorun olmaz beşiktaşta biri çıkar üstlenir) onlarda bıraksınlar bu işi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |