![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 1-1 biten Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulundu. Denizli yaptığı açıklamada "Bugün kazansaydık şampiyonluk yolundaki takımlarla birbirimize çok yakın bir çizgide mücadelede devam edecekti. Bundan sonra da aynı çizgi korunacaktır. Özellikle ilk yarıdaki futbol, ürettiğimiz pozisyonlar, hava toplarındaki kafa vuruşlarımız ve yer toplarındaki vuruşlarımız biraz beceri noksanlığı ile sonuçlandı. Karşımızdaki rakip en azından bu tür maçlarda durumu kontrol etmesini bilen, beraberliğin kendisine çok zarar getirmeyeceğini bilen bir takım. 90 dakikayı değerlendirdiğimizde kazanmayı isteyen ve daha çok üreten taraf Beşiktaş`tı. Bizim üzüldüğümüz nokta az da olsa Galatasaray`ın sevindiği bir sonucun ortaya çıkmasıdır. Beşiktaş bu yarıştan asla ve asla kopmayacak. Yediğimiz gole gelince de, ona benzer birçok pozisyonu biz ürettik. Ama ya çok geç kaldık ya da vuruşlarda etkili olamadık. Derbiye yakışan, üst düzeyde bir lig mücadelesi oldu. Kısacası burada galibiyeti hedefleyen bizdik ama olmadı. En azından şu andaki tablo muhafaza edildi. Her hafta ligde birçok şey değişecektir. Ernst`in geriye dönüp birkaç haftalık performansına baktığımızda bugün iyi oynadığını söyleyebiliriz. İbrahim Üzülmez bugün karşısında süratli bir oyuncu buldu. Bununla başa çıkmak zorunda kaldı. Biz bugün Galatasaray`dan daha fazla mücadele ortaya koyduk, daha fazla güç ortaya koyduk. Ama sonuçta böyle bir skor ortaya çıktı. Ferrari`nin durumuna gelince, çalışmalarda kendisini maskeli ve maskesiz olarak denedi. Ben de kendisi ile defalarca konuştum bu konuyu. Maskeli oynamak o bölgede oynayan bir futbolcu için zor bir durum. Zaman zaman doktorların tavsiyeleri teknik direktörler ve futbolcular tarafından pek uygulanmayabiliyor. Ben de doktorların tavsiyesine uymuş olsam hala evden çıkmamam gerekiyordu. Ferrari de kendi kararını kendi verdi. Yine de her şeye rağmen oyunu herhangi bir sorun olmadan bitirdiği için mutlu olduk diyebiliriz." dedi. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |