![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (08-09-2009 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
yalnizlikla ne alakasi var onu da anlamis degilim, ama olsun benim bu sitede amacim bazi taraftarlarla satasmak degil asla sadece yildirim demirorenin berbat yonetimini elestirmek... sen ve senin gibiler bu yonetimin arkasinda durdukca daha cok 3-0 maglup oluruz!!!! hic kimseye hakaret etmeden yazilarim ve dusuncelerim devam edecek!!! hepimiz besiktasliyiz hepimizin ayri gorusleri var ben nasil saygi duyuyorsam bazilarin da bana ayni saygiyi gostermesini beklerim socrate kardesim....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=Karetta2002;1099496]Arkadaşım..burası tımarhane değil..edebinle adabınla,küfür ve hakaret içermeyen bir şekilde istediğini yaz..kimse seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değil..yok birilerine sataşarak dikkat çekmek istiyorsan..gene yanlış yerdesin...eğer yalnızlık çekiyorsan,bir maraza çıkarsam da birileri beni farketse diyorsan da normal yollardan kendine muhatap bulman gerekiyor..bu forumda bildiğim kadarı ile senin seviyende,seninle dalaşacak pek kimse yok..[/quote kopegin cok seker ama sen futboldan anlamiyorsun cok duygusalsin yildirim demiroren gibi ikide bir agliyorsundur!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kardes n haber sende tabata yi islikladinmi??? yaziksin kardes cok yazik
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |