![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yahu beyler rüştüyü severim fakat, hep böyle abuk subuk goller yemiyor mu bu arkadaş. bir de sakatmış. ne iş ben anlamadım. sakat adamı oynatıyor hoca, uzun yoldan geldi yorgun diye tello oynatılmıyor. çok enteresan yemin ederim.
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tello brezilya-şili maçından geliyor, elanoda aynı maçtan geliyor, elano yedek kulübesinde, sonradan oyuna giriyor, ama bizim telo yorgun die ilk 18 de yok, sanki farklı yerlerden geldiler aynı maçtan çıktı adamlar, m.denizlinin gitme zamanı gelmiş artık, kadro kuruyoken çok hata yapmaya başladı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bu Rüştü'nün yediği ne ilk ne de son saçma goller olacak.. Rüştü bunu çok yapıyor.. Özellikle de futboldan biraz uzak kalıp tekrar döndüğünde.. Hakan kaleye ısınmışken önündeki defansala uyumu iyiyken, idmanlı ve sağlamken hangi akla hizmet rüştü oynar anlamak mümkün değil.. Ama olan oldu yapacak birşey yok.. Şimdi benim esas merakım Manu maçında kimi oynatacak.. Bu maçta Rüştü'yü nasıl oynatacan, Hakan'ı nasıl oynatacan.. Rüştü'nün durumu malum, çok hatalı goller yedi, hazır değil.. Peki Hakan.. Kendimizi Hakan'ın yerine koyalım.. Kendine güveni gelmişken yine hoca Rüştü'yü oynatıyor. O da çok hatalı goller yiyor.. Herkesin gözü kalecide ve rakip Manu.. Zaten Liverpol hezimetinden beri ağızlar kapanmadı.. Burda yapılacak bir hata kalecilik kariyerini bitirecek boyutlara getirir adamı.. Böyle bir stresi kim kaldırabilir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maç bitimine kadar bu olay aklımdan çıkmadı.Aynen öyle katılıyorum...
__________________ ๒єşเкtคşк... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |