![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Maç hakkında çok yorum yapamam çünkü yd olayından beri hiç hevesim kalmadı keyifle seyredemiyorum bir maçı Ama Denizli-kadro ve tello hakkında birkaç şey söylemek istedim. Belki benimle aynı fikirde olmayacaksınız ama.. ![]() Öncelikle bana göre denizli çok akıllı bir kadro çıkardı. Uyum içerisinde olabilecek bir kadroydu zaten bu yüzden tello da yıldızlaştı. Eğer ki tello'nun yanında yusuf-tabata veya kanatta nihat olsaydı bence maçı %100 kaybederdik ve sıradan bir tello izlerdik ama mücadele gücü yüksek ve düz oynayan iki alman'ın yanında tello yeteneklerini rahat gösterebilme fırsatı buldu ve adeta tek patron gibi takımı yönetti. Tek sorun bobo çok yoruldu. Bence bunun nedeni de takımın daha önce hiç böyle oynamamış olmasıydı. Eğer ki 3-4 maç bu tarz kadroyla oynarsak bobo'nun yıldızlaşacağını ve bizi kimsenin yenemeyeceğini düşünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tellonun çabalarını taktir etmemek elde değil oynadığı zman neler yapabiliceeniz çok iyi biliyoruz öyle bi maç oldu bence kadro istenilen düzeyde değildi... o defansa rağmen nerdeyse pozisyon vermedik ferrarinin maçta yaptığı tek hata gol oldu.... 2. yarıdaki performans zaten berbattı ama ben boboyu beğendim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi oynadık.Kazandık. şereften yoksun kayseri yönetimine iyi kapak olmuştur umarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hep aynı şeyi söylüyorum.takım savunması yapmıyoruz.agresif değiliz.defansta ve hücumda çoğalamıyoruz.rakibe rahat oynama imkanı veriyoruz.kazandığımız topları çok çabuk ve hızlı şekilde kullanmıyoruz.rakip takım defansı yerleşene kadar bekliyoruz.kapanan takımları bitiren kanat akınlarını yapamıyoruz.çok ağır oynadığımızdan kaptırdığımız toplar kalemize gol olarak geri dönüyor.takımdan hiç memnun değilim.agresif, hırslı, rakibe boş alan bırakmayan ,çabuk atağa kalkan ,rakibin boşluklarını iyi değerlendiren, rakibe üstünlüğünü kabul ettiren,sonuca dönük bir takım istiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bir Kayserili olarak bence baslik biraz ayip..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |