Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
bi sus ya agzi olan konusuyo eli olan kalvyenin basina geciyo arkadas tr kupasinda 8 golu turkiye ligindeki 12 golu bobo degil sen attin herhalde gecen sene faydasi yokmusmus bra bra bra nekadar futbol profosoru adam var bu forumda yaw |
hayirdir bilader,bir sorununmu var?niye böyle gerginsin?burada herkes terbiye sinirlari icinde istedigi gibi yorum yazar,herkesin kendi görüsü var,buda benim görüsüm.sen katilmiyor olabilirsin ama busekilde degil.senle tartismaya girmiyecem yanliz inanki ben agizimdan konusuyorum,ezelden beri agzim var,futboldanda kendimce cok iyi anliyorum,1992den beri araliksiz besiktasimin bütün resmi maclarini izlemisimdir.bobo kupada goller atmis,peh peh.kime atmis?cinconami?sadece biri 30metre uzaktan ceilmis bir sut digeri ise yusufun gayretiyle olan iki golu eziklere atti finalde.ayrica bobo kötü oyuncu diye birsey yazmadim ben,sadece adam bitmis.gecen sezonda guizadan daha az gol atti ligde.eyer bu büyük bir katkiysa ozaman susacam.uzun lafin kisasi yazdigina ve konustuguna herzaman dikkat edecen,karsindakine saygi gösterecen,uslubuna dikkat edecen.eyer boboyu bukadar seviyor ve hakli görüyorsan buyur ozaman, mübarek olsun bobon sana.