Alıntı:
Mehmet´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle Merhabalar. Birçok kez Hem benim tarafımdan Hemde Başka arkadaşlarım tarafından uyarıldınız , yetmedi forumdan uzaklaştırıldınız.. Size şunu sormak istiyorum , Amacınız Forumdan Süresiz Uzaklaştırılmak mı ? *Burada Herkes Yorumunda Özgürdür. " Küfür & Hakaret & Argo " olmadıkca ve Saygı&Sevgi Çercevesinde. Burada İnsanların Hareketlerini Kısıtlayamazsınız , ki Sizin Hareketleriniz Kısıtlanmadığı gibi.. Bu ve Bu gibi yorumlarınız sadece bizi değil , Aşşağılayıp kötülediğiniz Insanları da Tahrik etmekte , Bu davranışlara devam ettiğiniz sürece , Uyarı Verilmeksizin Forumdan SÜRESİZ Uzaklaştırılacaksınız Bilginiz olsun.. iyi forumlar.. |
Bana karşı çok peşin hükümlüsünüz sayın modum ben canım desem canın çıksın anlıyorsunuz insaf edin o arkadaşın yazdığına bakın birde benim yazdığıma demekki o gitsin bu kalsın şu tukaka gibi emreder gibi yazsam sorun olmayacaktı . Yazık bu yaptığınız resmen beni TEHTİT etmektir . Zaten devamlı olmayacak sebepten banlıyorsunuz birde bununla övünüyormusunuz enson chat box ta şehitlerimizden konuştuğum için banladınız bunun için övünüyormusunuz , Sayın Forum yönetiminden adalet istiyorum eşit muamele istiyorum , Benden ne istiyorsunuz bu zulüm niye bana mail atın bende bileyim ona göre hareket edeyim yeter Allah aşkına ne desem suç oluyo - A - desem hemen fırça yiyiorum modlardan ,Saygılar .