![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu _Blackseagless_ tarafından (16-09-2009 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
iyi forumlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benim yalan borcum yok gidin şahemre ye sorun chat box ta şehitlerimizden terör den konuşuyoduk Beşiktaş harici konuşmak yasak dedi bende sustum ama yinede banladı . ALLAH RIZASI İÇİN ADALETLİ OLUN !!!!! Bu konuyu kapattım burada konuşmuyorum artık . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle abi, orda Nobre olmuş Bobo olmuş Batu olmuş hiç farketmez, hücumda çoğalamıyoruz biz, 4-3-3 oynuyorsak bu sistemi bizden daha kötü kullanan bir takım yoktur herhal!..4-2-3-1 oynuyorsakta yazık, E.Sağlam bu yüzden gönderilmişti, Denizli de bunu mu istiyor acaba anlamadım gitti... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir futbolcu takimin kurtarici olamaz hic futbol takimoyunudur
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | biz şuan 4-2-3-1 oynuyoruz artık 4-4-2 oynarız herhalde -------------------------hakan a.---------------------- ---------------ferrari----------------sivok-------------- ---ekrem d.------------------------------------ibrahim ü. -----------------------ernst---------------------------- ---serdar ö.------------tabata------------------tello----- ---------bahuhan (nobre)-----holosko(bobo-nihat)--------
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhan ne zaman hazır olacak dıye soruyorum saten biran önce monte edılmelı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bu denizli batuhan 80 kiloyada düsse oynatmaz bunlar hep bahane ...sezon basinda göndermek icin takim ariyorlardi ayrica denizlinin prensi nobre dururken batunun ne isi varki takimda...aydini bitirdikleri gibi batuhanida seneye siradan bir futbolcu icin takasta kullanirlar....ridvani aldik onuru aldik hangisi 5 dakika sans bulabildi...denizlinin genclere karsi bir alercisi var bakin bobo da genc onuda harcadi helal olsun denizli gelecegimizle oynamaya devam et....nobren yusufun rüstün yeter sana | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |