![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaleye isabetli şut atan tek futbolcu tabata idi dün. Diğer mükemmel oyuncularınız şut dahi çekemedi.İlk maçında hat rick veya 2-3 asistmi bekliyorsunuz anlamıs değilim.Zamana ihtiyacı var her oyuncunun gibi. | ||
| | |
| | #2 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | onu beklemiyoruzda evet ya bu adam iyi topcu sahada durusundan belli demek istiyoruz en azindan ilk maclarinda en nihayetinde 8 milyon canli saydik bu adama adam biseyler bekliyor yani ayrica o isabetli sut dediginseye sen sut diyorsan ben sutun nasil birsey oldugunu bilmiyorum herhalde sabir edecegiz zaten sabirsizlikla alakasi yok ama tabata bu mevkide oynadigi surece biz anca sabrederiz tabaya haberiniz olsun adam nerdeyse ernst kadar geri geliyor top alacam diye
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #3 | |||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kendin diyorsun işte o şut bile sayılmaz takım o derece döküldü.Tek başına sırtlayacak durumda değil takımı.Mevki durumuna gelince t.d ben değilim maalesef ipler denizlinin kontrolünde o adamı parlatmakta batırmakta onun elinde. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Valla diğerlerinin transferleri daha ilk maçlarından itibaren takır takır gollerine ve asistlerine başlayınca haliyle onlar neden zamana ihtiyaç duymuyor diye düşünüyor insan. Benim yıllardır bildiğim bir şey vardır kumaşı iyi olan oyuncu kendini ilk maçtada gösterir. Yani kabul edelim Tabata bizim futbolcumuz elbette destekleyeceğiz ve dua edeceğiz iyi oynasın diye ama yetenekleri ortada sıradan bir futbolcu. Yarın öbürgün bi de sakatlanır hadi bi daha zaman. Nihat geldiğinde de söyledim Nihat bize artık yaramaz. Ona verilan onca parayla avrupadan yıldız alınırdı diye çok kişi bana kızdı nihat süper olacak filan diye. Ve Nihat kendini kanıtlama hırsından perişan bir halde sahada geziniyor. 4-5 futbolcu hariç hiçbiri bu takımda oynayacak yetenekte değiller. Lig uzun maraton doğru ama rakiplerimizin bu senekei ciddiyeti ve transferleri de ortada. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |