![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forma 40-50 tl olsun maç bilet fiyatları 10-200 tl olsun eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu kulüp maddi gücünü nasıl sağlayacak BEŞİKTAŞ kulübü içinde benim bilmediğim darphane mi var? yoksa merkez bankasıyla birlikte mi çalışıyor? güldürmeyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Öncelikle korsandan ziyade mevcut Kartal Yuvalarındaki ürün potansiyeli arttırılmalı..Formanın haricinde alınabilecek elle tutulur bir ürün yok denecek kadar az..Bu şekilde bir aksiyon alınması durumunda Kartal Yuvası'na gelen taraftarın da ürünlere bakış açısı değişecek.. Çeşit yok hiçbir üründe..Göze hitap edecek,fark yaratacak bir ürün tasarlanamaz mı merak içindeyim doğrusu..Sonraki husus da stad çevresinde korsan ürün satıcılarının çok fazla olması..Özellikle maç günü müthiş bir korsan satıcı mevcut stad çevresinde..Taksim meydandan başlıyor yokuştan aşağı inene kadar aralıklarla stada kadar devam ediyor..Acaba Kadınköy'de bu adamlar niçin bulunamıyor?Niçin korsan ürün satışı Kadınköy'de yapılamıyor?Bence bunun arastırılması ve çözülmesi gerek.. Ardından düşünülür korsan ürün alanlara uygulanacak şeyler..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | forma ücretlerinin ucuz yada pahalı olması çok etkili olduğunu sanmıyorum en azından benim için. ama camia havasını kaybetti ve demirörene zerre inanç kalmadı ve eminim ki demirören gidince çok şey düzelecek
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | klübe yönelik degil taraftara yönelik ürün yapıcaksın. sen o kadar atkı yapıyosn ama onlar degilde üzerinde çarşı yazan yada ufak bi A harfi olanlar daha çok satılıyo.Eger sen bunu görüpte hala saçma sapan şeyler üretip niye taraftar almıyo dersen bu iş uzar gider arkadaş..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |