![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla ben sahsim adina erns fink oynayacaksam orta sahayi onlerine tello tabata serdar koyraim ve serbest birakirim bu adamlar gidin gol atin sadece cunku bu adamlar nobreyi besleyerek bize gol attiracaklarsa 1 0 dan baska baska mac kazanamayiz biz kabullenin artik sunu denizlide kabullenemedi gitti nobre ceza sahasinda karamboller olmadigi surece gol u re te mezzzz ya oraya batuhani monte edecek yada bobo baska sansi yok denizlinin nobrede israr ederse iddaa ediyorum bu puan farki 5 6 hafta icinde 15 in ustune cikar yahu gecen sezon nobre sakatlandiktan sonraki maclari bi hatirlayin 3 mac 11 gol sonra fenere 4 gol yahu nobre degil bu takimin santroforu kardesim besiktas ya tek forvet oynamayacak oynayacaksada bu kesinlikle nobre olmayacak 7 mactir her mac oynuyor adamin daha birak golu 3 tane kaleyi bulan topu yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |