![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #16 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Aslında doğru diyo biyerde Taraftar çok ateşli çok güzel takımını destekliyo ama İnsanlar maçları aileleri ile izlemeye gidiyo küfür edilmesi gerçekten kötü yani
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... Konu yAzDıKbiRKerE tarafından (20-09-2009 Saat 08:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bazılarını okuyamıyorum, terbiyem müsade etmiyor" ermancım senin terbiyendemi var he evladım senin ligtvdeki konuşmalarını stadta taraftar konuşsa ömür boyu saha kapanır
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | De git ,başımızı belaya sokma bu mübarek günde ya...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yaran mı var da gocunuyosun? Ulan erman ben sana öyle güzel şeyler derdim de diyemiyorum. Sen kurban ol lan Beşiktaş'ın taraftarına. Bütün dünya öğrendi büyüklüğümüzü. Elin ingilizleri önümüzde eğildiler. Saygı duydular. Sen hiç konuşma. Ordan medya maymunu gibi konuşmak kolay. Gel bunları taraftarın yüzüne söyle de bak noluyor. Bütün taraftar sende sülale falan bırakmaz. Konu alev.bobo13 tarafından (20-09-2009 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |