![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu sezon hersekilde sansszi gidiyor bizim icin iki rakibimizde beratken ikiside toparlanma yoluna girdiler ama ben yinede csk yi yenecegimizi dusunuyorum kaybedersek wolfsburg deplasmaninda kaybederiz bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Matematik ve mantık ortada,M.Denizli bu iki deplasmanda doğru taktik,yayılış,ve mevkiler arası kopukluğu giderir takımda biraz geçen seneki ruh canlanırsa beraberlik çıkar bence,tabiki Almanya'da gol makinesi yani gol kralı GRAFİTİ denen canavarı bizde kim tutacak merak ediyorum.Gerçi futbolda olasılık ve ihtimaller dahilinde konuşmak ve fikir yürütmek futbolun doğasına aykırı bir bakarsınız Beşiktaşım galip gelmiş ve bütün BOYALI MEDYA'YI MAYMUN ETMİŞİZ!!!Neden olmasın adı üstünde FUTBOL süprize açık an'lık bir oyundur o an takımın iyi oynacağı tutar bunu hiçbirimiz bilemeyiz.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |