![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | lucescu gelmez bunu artık bizim basının anlaması gerekiyor. neden gelsin ? orda aldığı ücret çok yüksek ve adama tapıyorlar. adam aldı takımı nerden nereye getirdi kendi eseri kısaca o takımın bu kadar kısa süredeki başarısı.. gelmesi için hiçbir neden yok.Lucescu bizden ayrılırken Türkiyede dönen oyunlardan bahsetmişti az da olsa.. orda başı ağrımıyor parasını kazanıyor.hemde fazla fazla neden gelsin ?
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Vallahi Shatkar ile harikalar yaratıyor. Araştırıp süper futbolcular buluyor. Aldığı para da, mutluluğuda üst seviyede. Geleceğini sanmıyorum. Medya hemen Avrupa' da ki bütün isimleri saymaya başlar. Hangisi tutarsa. ![]() Önce yönetim gitsin, yeni yönetim gelsin, 1 saniye sonra Denizli istifa etsin. Ondan sonra geleceğimize bakalım derim.. Rijkaard havalı birisi değil, ayrıca futbolcu olarak süper kariyerli bir geçmişi var, o yüzden futbolcular saygı gösteriyor. Ayrıca yabancıları çok kaliteli, yerli futbolcularıda. Dolayısıyla başarı geliyor. Biz ise sırf transfer yapmak için adam aldık. Yalan mı? İbrahim Kaş, Tabata , Zapo' dan artısı olmaya Ferrari (Kademe anlayışı güzel fakat Zapo' dan çok aşırı fazlası yok.) Ersun Yanal gelmesinde.. Aman aman..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabi canin muhahahahah gelde gülme
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten teknik direktör değişikliği gündeme geldiği zaman basın hemen daum ve luce ismini ortaya atıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | luce biçilmiş kaftan inş. denizli gider imparator luce bjk ye gelir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | denizli bu sezon kalmali bu saatten sonraki hoca degisikligi besiktasa herseyini kaybettirir en azindan devre arasina kadar kesinlikle denizli kalmali tekrardan sacmalanmaya baslanilmamali
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |