![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadroyu Değiştire Değiştire Bi Hâl Oldu M.Denizli . yakında Stoper bile forvet oynar
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertuğrulu rüyanızda görürsünüz de.... denizliden önce bencede demirören ve yönetiminin gimesi gerekiyo... cnn de engin verelin dediğini çok doğru buldum kayseri maçında istatistiklerde ezici üstünlüümüz olmasına karşın yenildik... 2 kere kaleye gelen kayseri birini gol yapıp 3 puanı aldı.. bu durumda denizlinin taktik anlayışnda bi problem olmadıını ve oyuncu seçimlerinde ve oyuncuların düşük performansına bağladı bencede haklıydı.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre ve Nihat kendisinden çok daha fazla para alınca o da ücretinde zam istedi fakat alamayacağını anlayınca başka takımlarla görüştü bu sefer de Beşiktaş verilen teklifleri beğenmeyip göndermedi. Şimdi de Bobo moralsiz ve gitme planları yapıyor diye düşünüyorum. Sezon ortasında 9 yabancı olacak, birinden kurtulmaya çalışacaklar. Büyük ihtimalle Bobo gider gibi görüyorum. Zaten bu sene kalması hataydı. Bu performansıyla takımda kalmayı yabancı oyunculardan sadece Ernst, Sivok ve Ferrari hakediyor.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu kardesim adam su kayseri macinda 2 top indirdi nobre 2 sezondur boyle birsey yapmadi bence ernstle beraber en iyisiydi bobo macin ama millet takmis boboya medyadan dolayi adami bi koysunlar bakalim holoskoyla beraber su forvet bolgesine atiyormu atmiyormu hepberaber gorelim herzaman dedim yine dicem besiktasin forveti once gol atar sonra baskimi yapar presmi yapar bilmem bana tac cizgisinde pres yapan forvet lazim degil herkezde bi nobre hayranligi bikerede su adamin yaptigi presten top kazanip gol atmis olsak tamam dicem adam eksiltemeyen sut atamayan indirdigi hicbir top kendi arkadasini bulmayan her topu sacma salak yerlere indiren nobre kahraman oldu onun 3 sezonda yaptigi isi her sezon yapan bobo hain oldu yaziklar olsun yaw basa birsey demiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo nun dedii dogru gecen yılın en iyilerinde biri olan ekrem dag solda tanınmaz halde sen adamı mevkiinde oynatma sonra bi kaç futbolcu kadro dısı bırakıcam de böle olursak tek inan biz tartarlar bile artık inanmayız kardesm senin sistemini:@ cska bu kafayla bize 3 atar sölim...ve düşündükce cıldırdıgım diyarbakır kadar puan bile toplayamayız
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAA DENİZLİ İSTİFA DEMİYORUM SÜLÜK GİBİ YAPIŞTI ÖLMEDEN GİTMİYECEK GİBİME GELİO:@
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazdığınız yorumlardan sonra yorum yazma isteğim kalmadı ya !
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | azönce cinconun macini izledim,birde bizim evelki günki maci aklimdan gecirdim,söyle bir kiyaslama yaptim hem takim oyunu bazinda hemde futbolcular bazinda.ve sukarara vardim.gs bizden hem takim hem oyuncu olarak kat ve kat iyibir takim.biz tabatalari finkleri ismail köybasilari aliyoruz onlar elanolari,keitalari m sarplari canerleri aliyolar.bugün oyun kötü baros cikiyor nonda giriyor adam 3gol atip takimina mac kazandiriyor.bizde bobo nobre nihati üstüste koysan bir nonda etmiyolar.ben sahsen artik beddua okuyup küfredip isyan etmiyecem,oluruna birakacam,eyer bunca olanlardan sonra demirören hala koltukta oturuyor ve adayim diyorsa birde baskan seciliyorsa tekrar ozaman be sucu taraftarda bulurum.sebayi bilgiliyi birer macta yollayan gurup nedense demirörene tapiyor nerdeyse.lafim herkese degil büyük baslara liderlere,demirörenden maas alanlara. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |