![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşlıyım diyen ama ezik olsa kulübü bu kadar kötü yönetemeyecek bir başkan varken ben Denizlinin beşiktaşlılığını tartışmam bile.. İstifa etmesi gereken ilk isim demirörendir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tamamen yönetim zaafiyeti.. beceriksiz nobre milyonları alıyor, yine nihat milyonları götürüyor hiç bişey yapmadı şu ana kadar, bu takımın bana göre en iyi en becerikli forveti geçen sene oynadığı maçlarda neler yaptığı malum kupayı onun golleri sayesinde aldık aldığı para ortada üstelik gelecek vaadediyo hergün üstüne koyuyo futbolunun.. ki yine de kayseri maçında ernstten sonra en iştahlı oynayan oydu yanlış yerde oynatılmasına rağmen. Rewarding çok önemli. Bu işi para için yapıyorlar. Yöneticilik kabiliyeti gerektirir.. Ama maalesef bizim yönetimimizin ne kadar kabiliyetli olduğu da aşikar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sanki kendi yerinde harikasin bobo, adami hasta etme
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |