![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | arkadaşım konuya mustafa hoca da değindi biz kararı önceden verdik diye. son 6-7 maçta performansı artınca kıymete mi bindi. ondan önce nerdeydi sözleşmenin sonunda mı aklına geliyor top oynamak. cisse yi hiç beğenmeyen biri olarak şunu söyleyebilirm cisse gitsin derken daha iyisini bekliyorduk. o marsilya cisseyi almadan önce lucho gonzalezi aldı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kardes Cisse sizin dediniz kadar kotuyse Marsilya alirmiydi? Marsilya Fransanin en buyuk kulubudur tarihi ve gecmisi olarak.. Ama siz medyanin gazina gelin!! Fink kim be Almanyanin hep siradan takimlarinda oynamis.. Cisse ise PSG ve Monaca oynamis adam.. Fransizlar Cisseyi kara gozu ve kara kasi icin oynatiyor demi !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fransa da dogdu besıktaslı olduuu edu cısseee 11 hfta fb bııı.... atsaaaa ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben aslında sevmiyodum Cisse'yi ama şimdi arıyoruz gerçekten orta sahada 2 pas yapamıyoruz.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | penalltıya da sebebiyet vermişti ama ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yanlis hatirlamiyorsam sen ernst ilk geldinde aynisini diyordun, simdide finkmi sirada? 5 metreden pas vermeyen her cektigi sut 10 metre yandan gidiyordu, ben hic üzülmüyorum gitigine
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (26-09-2009 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |