![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz cok iyiyiz sanki allahim yaa!! CSKA bize en az 3 tane atar dedi demedi demeyin.. Denizli sifir cekmeyi iyi bilir!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | CSKA 3 tane atmasın o zaman nasıl forumda gezicen merak ediyorum :@ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | denizli sizin gibilere lafını yedirmeyi daha iyi bilir sen merak etme yener döneriz ne biçim beşiktaşlıysanız artıkk
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gorunen koy kilavuz istemez arkadaslar.. Besiktas simdiye kadar kactane deplasman maci kazanmis sampiyonlar liginde.. En iyi zamanimizda bile sadece 1x Chelseayi yenmisiz.. Yeneriz diyenler neye guvenerek diyor anlamiyorum?? Rusya deplasmani cok zor bir deplasman atip tutmayin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Daha önce maç kazanmamıs olmamız takıma guvenmemek için bir neden mi ? Sen neye guvenerek kazanamayız dıyorsun ? Oynadığımız futbol ortada rakibimizinde ortada daha geçen hafta bu takım m.unıted karsısında nasıl top oynadı hepımız ızledık. Bizim forvet oyuncularımız bıraz formda olsa su anda bulundugumuz yerden çok daha farklı yerde olurduk. Futbol oynanmadan ne kazanılıyor ne de kaybediliyor buradan kalkıpta millete atıp tutuyorsun diyeceğine maçı izle ona göre yorum yap ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |