![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | olay sadece forvetler değil takım olarak hücuma nasıl çıkılır ve orada gerekli paslaşmalar nasıl yapılır onu çalışmak lazım.. Hatta çalışmak yetmez hazırlık maçı alıp uygulamak lazım.. Ben bu arada 2 hazırlık maçı yaparız diyordum ama bir tane bile yapılmadı.. Sezon başında da aynısını yaptı sayın Denizli.. En büyük marifeti güya takımı gizleyip saçma sapan 11lerle rakibi şaşırtmak.. Bunun neresi taktik.. Beşiktaş'ın böyle şeylere ihtiyacı mı var.. Belli bir kadron ve oyun tarzın vardır.. Çıkarsın onu oynarsın.. Hergün farklı şeyler denenecek yer değil burası.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Günümüz Futbolunda maçlar ortasaha oyuncuları ile kazanılıyor ortasahan kuvvetli ise hucüm oyuncularına gerekli pozisyonları hazırlayabiliyorsa o maçı kazanmaman için bir nedenin olamaz ama bizim hücum oyuncularımıza ortasahamızdan gerekli destek gelmiyor önce bunu çözülmesi lazım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sorun golculerde degil taktikte.. Mustafa hoca taktiksiz oynatiyo takimi!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |