![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Nobre cok siradan bir adam.. Adam yillik 2,4 milyon avro kazaniyor yazik ya.. Adam en iyi sezonunda 10 gol atiyor biz ona bel bagliyoruz YAZIK !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu iste bende bunu merak ediyorum kisa uzun nobre hangi macta kafa toplarini almiski kardesim nobre yedek olur denizli bu mactada onunla oynayacaksa en fazla berabere kaliriz bobo holosko baslarsa cskyi yener geliriz dilimde tuy bitti artik besiktasin futbolu ne fenerbahce gibi nede gs gibi karambol toplar uzerine kurulu degil bu olcude nobre besiktasta ancak rakip oyunculara pres yapar gol mol atamaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence göze batan futbolcu sadece Nobre değil. Umarım iyi olur.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ne Nobresi ya Nihat olsa daha iyi bide Müjde diyolar ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vayy be habere bak..Deplasmanda baskılı bi oyun oynayacağımızı düşünmüyorum o yüzden Nobre yerine Bobo-Holosko ikilisi ile başlamalıyız ileride...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |