![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Üzülmez yine iyi Ekrem'i oynatıyo sol bekte..
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ismail den çok rıdvan ı izlemek istiyorum çünkü oyun tarzını çok beğendim hem mücadeleci hem de iyi ortalar kesiyor gökhan gönül e benzetiyorum biraz hatta | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Daha Serdar Ozkan diyorsunya baska birsey demiyorum !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Denizli hariç herkez G.Gönül'e benzetiyor adamı, onun gibi formayı alsa da bırakmasa diyoruz ama yok, Denizli illa stoperleri oynatacak orda!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bence rıdvanda kademe eksikliği olduğu için denizli çok fazla oynatmıyor onu bşka bir açıklaması yok bir de kısa olduğu için olabilir yani çnkü ileriye çıkıyor top kesiyor fln çok hızlı iyi yani rıdvan ortlaığı karıştırıyor bilmiyorum iyi bnce eksiklerini kapatırsa beşiktaşın sağ beki olur uzun yıllar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şanssızzzzz ismailllllll
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ismail gercekden sansiz bence oynadigi zamanlar iyi islerde yapiyor ama gel görki bu fikrime sadece biri katilmiyor..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |