![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yıldız futbolcu, “Kayserispor maçında omzumun üzerine düştüğüm için rahatsızlığım var. Ancak idmanlara özel bandaj ile çıkıyorum. Buna rağmen kendimi çok iyi hissediyorum ve hocam bana şans tanırsa, CSKA’ya karşı oynayabileceğimi düşünüyorum. Bu 90 dakika, bizim gruptaki kaderimizi belirleyecek. Aynı durum, bir anlamda rakibimiz için de geçerli. Ama CSKA’ya göre çok daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yeteneklerimizi sahaya yansıtmanın artık zamanı geldi” ifadesini kullandı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bende okurken dıkkatımı cekmıstı.. adrese tesLım pasLar hızLı atakLar yaparsak zaten kazanamaycagımız mac yok ßence ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık laf duymak istemiyorum.icraat istiyorum! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | alacagiz Allah in izniyle... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |