![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yoo illa sorunmu olması qerekiyo... Sivok şuanda en iyi yabancılarımızdan neden gitsin ?..
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sivok isminin burada geçmesi seni ve kimseyi şaşırtmasın. Delgado daha sakatlıktan çıkacak, kendini toparlayacak falan. Gene bu sezon ümit bağlamayın boşuna.. Defansın alternatifi bol o yüzden Sivok yazdım, birde çok hata yapıyor gol yediriyor. İyi oyuncu fakat seçme şansımız yok ki? Fink' in alınması zaten baştan hataydı fakat, şimdi o giderse orta saha ne olacak? Ernst' e Uğur İnceman' mı eşlik edecek.? Bobo çok kaliteli forvet tamam, fakat özellikle bu yıl katkı sağlayamıyor, şans verildi kullanamadı. Yapabileceğimiz birşey yok. Sivok gitse sorun, Fink gitse sorun. Bobo' da gitse üzülürüm fakat forvet için alternatiflerimiz çok, defans içinde. Ya orta saha?????
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tabata ve Fink transferleri yüzünden mahvolduk. Hay yönetim kere... Bende Sivok kalsın isterim,Bobo' da. Tabata ve Fink hemen gitsin derim? ne olacak. Fakat iyi düşünmek gerekirse, en azından fink ernst' e en iyi partner. Şu an için. Gönül isterdi ki Ernst gibi bir tane daha orta saha alabilseydik, bu sorunlar olmazdı.. İşimiz zor.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Defansımız şuanda çok iyi bence bozmamamız qerek. İşimiz qerçekten baya zor bu duruma düşürenler utansın Tello,Delgado,Tabata aynı tarz oyuncular 1 i oynarken 1 i yedekde kalması qerekiyo Tabata çok qereksiz transfer qerçekten.. Bu durmda ya Bobo yada Fink gitmesi lazım başka alternatif yok Tabatayı yollasalar ne derler adama ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... Konu yAzDıKbiRKerE tarafından (28-09-2009 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Neyse boşverin ya, yaz mevsimini hatırladım bir anda, transferler için milyar şey yazdık, kimler alındı. Stres sıkıntı olmaya gerek yok. Delgado yönetimi sıkıştırmaya başlar, takımdan birini yollarlar. Olur biter.. Bekleyelim görelim.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben Quaresma,Vander Vart falan dediler o zamanda bunları dedim Ocakta yada sene sonunda ne yapıcaz 11 tane yabancı oyuncu ile ama 10.5 diye diye bu duruma düştük işte ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yönetim burdayken kmse gelip gitmesin takıma...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Delgado geçen yıl 2 3 maçta ıslıklarla dışarı çıkarken ağlamıştı. Duygusal futbolcu. Beşiktaş' ı da seviyor. Tekniği harika ve kendine güveni olduğunda tartışılmaz. Attığı mükemmel golleri zaten anlatmaya gerek yok. Fakat, son 3 yılı baz alırsak, maalesef takıma katkısı pek yok. Quaresma için bir sitede binlerce imza toplandı. Bu forumdan o linke gitmiştim imza vermiştim. Demek ki yönetim bunları umursamıyor, veya teknik direktör işe yaramayacağını düşündü. ![]() Bakalım şampiyon takımın mayasını bozan mükemmel yönetimimiz hangi yabancı futbolcumuzu Delgado için yollayacak.!?
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | delgadonun dönüp dönmeme konusunda kararsısım ama sunu biliyorum ki bu takım fink tabata ve malesef bobo üçlüsünde 2 si gitmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado asla dönmesin ve üstüne tabata ve finkten de kurtulmak lazım. Ahh bir de şu nobre belasından kurtulabilsek. Sözleşmesi bitince dedim yönetim akıllıca birşey yapar ve yeni sözleşme imzalatmaz. Ve olan oldu Nobrenin bile aklına gelmeyen bir rakama imza attırdı yönetim; bu başarısından dolayı yönetimi tebrik ediyorum tabi. 3 yıldır takıma hiçbir şey vermeyen bağlanılan umutları mahfetmiş delgado bey dönmesin mümkünse. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |