![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her maç öncesi iddialı konuşuyor bizimkiler.izleyip göreceğiz. kimin gol sözü verdiği yada iyi oynayacağı umurumda değil.Elinizden geleni yapıp kazanın. Bu maçı kaybedersek yada kazanırsak çok şeyin değişeceği kesindir bence. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli bir maç özelliklede şampiyponlar ligi grup kaderimiz için. Takım dağınık moraller bozuk ama yinede kazanabiliriz bence. Manchester United maçında oynadığımız futbol oldukça iyiydi. Manchester gibi teknik kalitesi tartışılmaz bir ekibe karşı taktik savaşında boyun eğmedik. Umarım gol bulabiliriz. Gol atamamak büyük sıkıntı. Hem puan alamıyoruz. Hem oyuncularımızın kendine güvenleri kayboluyor. Bu kadar kayıp yetmiştir umarım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sözlere karnımız tok.. Çıkıp mücadele edin ve alın..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah yardımcımız olsun yaa..alıcas inanıyorum...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | İlk 11 düzgün olsun yeneriz.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haydi bakalım bu sefer olsun kartalım ---------------hakan------------- ---ekrem---sivok---ferrari---üzülmez--- ----serdar----fink----ernst----tello---- -----------holosko--------bobo------- | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | güzel kadro
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sampiyonlar ligi lig havasina benzemez onlarda kötüler bizde kötüyüz hersey olabilir bizim istegimiz bu maci kazanmakdir elbette
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cska önceki senelerde ki kadar güçlü değil bizimde kötü olduğumuz bir dönemde bu şekilde rakibi yakalamak bizim için bir avantaj. Forvetlerimiz becerikli olursa kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum. Bu maç takım ve taraftar arasındaki denge için çok önemli. Alınacak bir galibiyet ile haftasonu oynanacak Denizli karşılaşmasına takım daha rahat çıkacaktır. Aksi halde G.Antep maçının son dakikalarında yaşanan sıkıntı maçın büyük bir bölümünde yaşanabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |