![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alayına gider.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #182 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer Denizli iyi tercihler yaparsa, bu oyuncuları verim alabileceğimiz mevkiilerde oynatırsa bu maçta kesin gol atarız bence...CSK savunması kolay gol yiyor, bunu iyi değerlendirmemiz lazım, tam da CSK savunmasına göre hücum oyuncularımız var zaten, Holo gibi Nihat gibi, bunları iyi bir şekilde kullanmak lazım, onlarda günlerinde olursa en az 2 gol gelir diye düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #183 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son 10 gündür söylemediğiniz laf kalmadı.Lafla icraat yapmaya çalıştınız(Öncekileri saymıyorum) Bu akşam gösterin kendinizi! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #185 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alan savunmasında iyiyiz.Bu sezon defansımıza güveniyorum.Cam adam gibi oyunculara mahkumda değiliz. Ama gol atmalıyız.Gol atamadıktan sonra .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #187 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vay be...Basına bak.Denizli ile berabermi analiz yapmışlar ne ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #188 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maç-antrenman eksiği var.Daha verimli olabilecek oyuncularımız var.Toraman maçın gidişatına göre alınabilir ancak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #189 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #190 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobonun bugün oynaması gerektiğini düşünüyorum.Ancak bizim önceliğimiz senin piyasanı yapmak değil.Maçımızı kazanmak.Sen olmadan da kazanacaksak - kazanalım.Tabi bunları bobo'nun demesi pek inandırıcı gelmiyor bana.Basının abartması var | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |