![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar ben maçları kapalıda hatta kutuda izleyen birisiyim. Kayseri maçında yönetime verilen tepkide Alen ilk başta taraftara yapmayın takıma destek verin diye bağarıyordu ama kimse kendisini takmayarak protestoya devam etti. Yani o istemedi diye protesto edilmiyor gibi bir mantık yok. Tribünde çok büyük rant kavgaları var Ferdi'nin öldürülmesi de bunların sonucu. Buradan sallanıldığı gibi değil yani olay. Kapalı'nın her zaman öncelikli görevi takımı desteklemek olmuştur. Daha önceki senelerde yapılanlar bu yönetime de sadece toplu halde küfür dışında yapıldı. Ancak Başkan o kadar yüzsüz ki olanları takmadı bile. Bazı arkadaşlar bu maçta protesto olmazsa tribünü satılmış ilan ediyor. Arkadaş o tribün Beşiktaş'ın son kalesi sen o son kaleyi de yıkarsan pulları yerine koyup oyunu bi daha açmamak üzere bitirmiş olursun. Bu maçta protesto olacaktır olmalıdır da. Ama bu protesto kesinlikle maçın gidişhatına göre olacaktır ondan eminim. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaş sen maçları izliyormusun izlemiyormusun bilmiyorum ama 2 sezon önceki Beşiktaş'ın İnönü'deki maçlarını izle diyorum ben sana Buradan atıp tutmak çok kolay geliyor herkese | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu saatten sonra da tepki verilmezse artık ne zaman tepki verilecek.Takım bataklığa saplanmış, ligde ilk 10'da değil, şampiyonlar liginde sıradan cska takımına karşı rakip sahada 3 pas üst üste yapamadan mağlup olmuşsun.Bu sezon dün akşam itibariyle bitmiştir.Şampiyon takım dedik, daha erken dedik düzelir belki dedik ama hala aynı tas aynı hamam.Hadi iyi oynayıp kaybetsen amenna ama ben böylesine rezil bir futbola ilk kez şahit oldum dün akşam. | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi de güzel arkadaşım sen benim yaptığım yorumda protesto olmayacak yapmayın engelleriz döveriz dediğimi okudun mu da böyle cellaleniyorsun ? Bende yorumumda rant kavgaları olduğunu o yüzden ilerleyen haftalarda tribünde çok kavga izleyeceğinizi anlattım. Ben oraya giden 200-300 kisi bu işten nemalanıyorsa o tribüne dolduran diğer beşiktaşlılara da satılmış muamelesi yapmanın yanlış olduğunu yazdım. Ben halen diyorum Kapalı Beşiktaş'ın kalbidir sen ona 200-300 kişi için satılmış dersen o insanlara ihanet etmiş olursun !!! Sana şöyle bir teklifte de bulunayım madem maçlara geliyormussun. Ben sana göre onları savunuyorum ya gel birlikte izleyelim haftasonu maçı hakkın olan tepkiyi ver bizlerde sana katılalım. Uyarmı ? | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |