![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #111 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Kongreden başka şansımız varmı bu adamı kongre seçti yine o indirecek .       |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #112 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     ilk geldiğin günden beri diyorum mustafa denizli rahat bırak bizi.. Ertuğrul hoca geri gelsin başkan da defolup gitsin    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #113 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Ben istikrardan yanayım hoca da yanlıştan dönecektir. Yeter artık her sezon 2-3 hoca ile sezon kapatmaktan sıkıldım. Denizli ile devam edilip yönetimin değişmesi gerekir.       |  ||
|   |        |  
|    |  #114 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Konular Birleştirildi.    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #116 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Alıntı:  
 Son 5 senedir bu yöntemle kupa üstüne kupa kaldırdık, başarı üstüne başarı koyduk. 
				__________________   HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ   MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR  |  |||
|   |        |  
|    |  #118 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Defol Git Yorumcu KAL.!       |  ||
|   |        |  
|    |  #119 | ||
|    saLLa  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]() ![]() ![]()  |     ben bu filmi daha önce görmüştüm    ![]() ilk yarı sonunda ligdeki sıralamaya bakıp hocaya saranlar sene sonu hocayı neresinden övüceklerini şaşırmışlardı. heralde o filmin 2. serisi bu ![]() 
				__________________   AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #120 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     yeter ya şuan hoca değişse bundan iyi olmayız bu bir gerçek. d.bakır maçında 6 pastan gol kaçır hocaya laf edilsin bursa maçı olmadık şeyler olsun yağmuruydu sakatlığıydı vs. yine hoca suçlu.    ben takımdan memnunmuyum kesinlikle hayır ama hocaya yüklenmek gereksiz ilerideki adamlar ama o sebepten ama bu sebepten formsuz ve mutsuz hoca ne yapsın. kulübün hem basın sözcülüğünü hem psikiyatristliğini hem teknik drektörlüğünü yapıyor. bu kulüp demirörene rağmen hala buradaysa bu denizlinin sayesindedir. 
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |