![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | denizli şaka gibi harbiden okuduğumda gerçekten güldüm Allahım sen büyüksün yarabbim!!! ne diyim denizli ne düşünüyor bilemiyorum ama artık bn çok kayıp yaptığımızı düşünüyorum ve artık oynamayı geçti kazanmamız gerektiğini düşünüyorum denizli ise hala oynamanın peşinde sonradan hep kazanıcaz zaten diyor ama bu kayıplar ne olucak hiç düşünmüyor sanırım Allahtan manu yendi wolsburg u da şansımız sürüyor yoksa temelli tepetakla gelmiştik tabi bu takım nasıl yenicek diğer maçlarını onuda bilmiyorum ama bekliyip görücez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bence denizli haklı mükemmel bir istikrar içindeyiz kimse yakalayamıyor. herkes kadro sürekli değişiyo diyo ama kim oynarsa oynasın hep istikrarlı bir takımız o yönde de mükemmele ulaşmak üzereyiz. bu maçıda golsüz tamamlayıp üst üste 4 -5 maçtır gol atamıyoruz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mükemmel standartlarını arştrmak lasım..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |